Contact

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op.

T:06 - 516 338 66
Of bezoek ons op social media:
betonlookspecialist_facebook

Wat is betonlook?

Betonlook is een multifunctionele pleister die gebruikt kan worden om muren, vloeren, werkbladen en dergelijke te bekleden. Hiermee wordt een mooi en elegant oppervlak gecreëerd met een beton-uitstraling.
Voor deze uitstraling maken wij gebruik van Bael Mortex® Color: een hoogwaardig product voor een hoogwaardig eindresultaat.

Mogelijkheden

Een betonnen muur is vaak korrelig, ruw en niet gelijkmatig. Ook kan vocht een probleem zijn en voelt beton koud aan. Bij betonlook zijn deze problemen er niet. Met betonlook heb je alleen de voordelen!
Betonlook is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Bekijk hier de website van de fabrikant voor een compleet overzicht en extra specificaties.

Betonlookspecialist uit Emmen is het bedrijf van Erwin Arling. Betonlook specialist voor betonlook in uw keuken, badkamer, op uw schouw of voor een andere look voor uw meubels. Uw betonlook specialist is gespecialiseerd in betonlook, maar ook in betonstuc en betonpleister. Ook beton afwerking in uw badkamer of keuken is mogelijk. Het is daarnaast ook mogelijk om in de stad en omgeving van Emmen een mooie betonlook kamer te krijgen in de provincie Drenthe. Ook in Groningen, Overijssel en Friesland zijn wij actief. De rest van Nederland behoort ook tot de mogelijkheden. Met jarenlange ervaring als stukadoor heeft Erwin Arling veel ervaring opgedaan met betonlook in Emmen in de provincie Drenthe. Erwin helpt u graag met het vernieuwen en verfrissen van uw woning: elegant, modern en strak. Erwin Arling is woonachtig in Emmer Compascuum.