Contact

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op.

T:06 - 516 338 66
Of bezoek ons op social media:
betonlookspecialist_facebook

Stuc- en spackwerk

Zoekt u naast betonlook ook een stucadoor, dan kan ik u daar ook bij helpen. Naast mijn specialisatie in betonlook, ben ik ook traditioneel stucadoor en kan ik u ook helpen bij stucwerk, spackwerk, sierplijster en andere meer traditionele afwerkingen.
Ik heb jarenlange ervaring in het stucadoorsvak en help u graag met het vinden van de oplossing die het beste bij u past.

Mogelijkheden

Voor meer informatie over traditioneel stuc- en spackwerk, verwijs ik u graag naar mijn website: Arling Stuc en Spack.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Betonlookspecialist uit Emmen is het bedrijf van Erwin Arling. Betonlook specialist voor betonlook in uw keuken, badkamer, op uw schouw of voor een andere look voor uw meubels. Uw betonlook specialist is gespecialiseerd in betonlook, maar ook in betonstuc en betonpleister. Ook beton afwerking in uw badkamer of keuken is mogelijk. Het is daarnaast ook mogelijk om in de stad en omgeving van Emmen een mooie betonlook kamer te krijgen in de provincie Drenthe. Ook in Groningen, Overijssel en Friesland zijn wij actief. De rest van Nederland behoort ook tot de mogelijkheden. Met jarenlange ervaring als stukadoor heeft Erwin Arling veel ervaring opgedaan met betonlook in Emmen in de provincie Drenthe. Erwin helpt u graag met het vernieuwen en verfrissen van uw woning: elegant, modern en strak. Erwin Arling is woonachtig in Emmer Compascuum.